Няма да има вода в част от столичния център и Зона Б-19

OFFNews Последна промяна на 19 май 2022 в 05:11 664 0

чешма

Снимка Архив

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Заради подмяна на спирателен кран на ул. „Неофит Рилски“ в кв. „Център“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на ул. „Струмица“ и улиците „Хан Крум“ и „Неофит Рилски“ от ул. „Георги С. Раковски“ до пл. „Юрий Буков“. 

Във връзка с извършване на строително-ремонтни дейности на бул. „Константин Величков“ в ж.к. „Зона Б-19“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на бул. „Константин Величков“ от ул. „Добри Желязков“ до ул. „Ген. Цончев“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС. 

Всички новини
Най-четени Най-нови