Няма да има вода в част от кв. Манастирски ливади

OFFNews Последна промяна на 26 юли 2021 в 05:57 600 0

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в част от столичния квартал "Манастирски ливади" днес, съобщиха от дружеството. 

Причинета е пресвързване на уличен водопровод на бул. „България“, което налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на ул. „Васил Стефанов“, ул. „Спас Соколов“, ул. „Костенски водопад“ от ул. „Васил Стефанов“ до ул. „Иван Кирков“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването.

На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови