Ексклузивно Бойко Борисов е опериран след травма при мач (допълнена)

Няма да има вода в част от Хладилника

OFFNews Последна промяна на 06 април 2021 в 06:09 688 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. „Хладилника“ днес, съобщиха от дружеството. 

Причината е монтаж на спирателен кран на ул. „Банат“, който налага спиране на водоподаването от 09:30 до 20:30 часа ул. „Христо Ценов“, ул. „Банат“ от ул. „Христо Ценов“ до ул. „Кишинев“, ул. „Кишинев“ от ул. „Банат“ до бул. „Черни връх“ и ул. „Рилски езера“ от ул. „Кишинев“ до ул. „Орел“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови