Някои акценти в модните тенденции за 2017

OFFNews 17 декември 2017 в 13:45 1743 0

Новата година наближава, а с нея и плановете, списъците с пазарни и обществени тенденции за следващите дванадесет месеца. Какво ще се случи при телефоните, колите, икономиката, киното и какво ли още не ...

Съвсем очаквано модната индустрия и по-специално облеклото е сред най-активните сфери, когато става въпрос за нови тенденции. Какви модели и десени ще са сред най-предпочитаните и налаганите от модните марки? Какви аксесоари и дизайнерски елементи ще ги допълват? Тези и още много въпроси вълнуват любителите на модата.

А компаниите от бранша се надпреварват да представят своята визия за бъдещето на сектора през следващата, а защо не и през следващите няколко години. Ето няколко от най-интересните тенденции, които отчита Магазин Monic, един от най-бързо развиващите се онлайн магазини за облекло в България.

По-изчистени цветове

Горните дрехи със семпли и по-изчистени цветове изглежда ще бъдат все по-търсени през следващите месеци, за сметка на по-ярките комбинации.

Акцент върху аксесоарите

Колани с все по-ясно изразени и оригинални катарами, чанти с красиви дръжки и орнаменти, стилни часовници – аксесоарите ще бъдат във фокуса на вниманието и ще допринасят повече за личния стил на потребителите.

Еко кожата става все по-търсена

Природо-съобразният начин на живот е новото луксозно. И еко кожата е една чудесна възможност да комбинираме красота и стил с отговорност към околната среда.

Крещящо бельо

Ако горните дрехи ще стават все по-семпли и изчистени, то това, което ще открием под тях, е под влияние на противоположния тренд. Ярки боксерки, слипове и бикини, с игриви изображения и надписи, стилни и чорапи с крещящи десени – това са само част от „изненадите“, които очакват интимните партньори в по-непринудена домашна обстановка.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови