Не чакай деня на семейството - 6 идеи от ClubSmart как да зарадваш всички вкъщи с подарък без повод

ОFFNews 02 ноември 2016 в 09:00 4663 0

Не е нужно да чакаш специален повод, за да изненадаш всички в семейството с неочакван подарък и да ги накараш да се почувстват специални и обичани, защото техните усмивки и радост по лицата им носят истинско щастие и на теб. Предлагаме ти няколко идеи за малки и големи изненади, с които лесно можеш да постигнеш този ефект без много средства и да се превърнеш в семейния герой на деня.

1. Туристическа ютия. Много често при кратките семейни пътувания в багажа не остава място за домашната ютия, с която да поддържате дрехите в добър и приличен вид. Но качественото гладене и компактният дизайн не е мисия невъзможна и могат да поемат заедно на път. Представете си изненадата на всички, когато при следващото пътешествие решите проблема с една малка и компактна туристическа ютия.

2. Прахосмукачка-робот. Досадните домашни задължения отнемат много време, което бихте могли да прекарате заедно със семейството далеч по-забавно и приятно. Ако никой вкъщи не обича да почиства с прахосмукачка, можеш да им подариш без повод един помощник, който да ги отмени от трудоемката работа - а именно прахосмукачка-робот. С нея не само лесно и бързо ще почиствате различни видове под и килими, но ще можете да достигате и до онези труднодостъпни кътчета под леглата в спалнята и диваните в хола.

3. Тостер. Ако вкъщи всички обичат да похапват препечени филийки с масло и течен шоколад, страхотна идея за изненадващ подарък без повод е тостер, с който цялото семейство може да се радва на вкусна закуска всяка сутрин. Така дните ще започват по-бодро, весело и най-важното – заедно.

4. Електрическа кана. Този уред е перфектно допълнение за бързото и лесно приготвяне на семейната закуска. С електрическата кана може да стоплите сърцата на своите близки с топъл чай или ароматно кафе, приготвени за секунди.

5. Тениска за оцветяване. Идеален подарък за всички малки и големи деца вкъщи е тениска, върху която да рисуват любимите си герои. Тениската е от материал, върху който може да се рисува многократно след изпиране. Комплектът включва и спрей за малки корекции и се предлага в 4 варианта: Междузвездни войни, Спайдърмен, Замръзналото кралство и Мини Маус.

6. Играчки и колички. Друга подходяща изненада за малки и големи почитатели на игрите са различни видове плюшени играчки и колички, които винаги ще предизвикат усмивка или бурен смях. С тях могат да се забавляват както най-малките, така и вече порасналите деца.

Повече идеи за изненади за теб и любимите ти хора може да намериш в ClubSmart каталога на Shell. Не забравяй, че валидността на ClubSmart точките, начислени преди три години, изтича на 31.12.2016 г.

Провери баланса по твоята ClubSmart карта, както и броя на застрашените ClubSmart точки, и ги обмени сега – защото малките неща имат голямо значение.

ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови