Напуканият участък от "Цариградско шосе" ремонтиран преди 3 г., нов ремонт през лятото

offnews 22 януари 2017 в 17:50 13600 13

"Напуканият участък от столичния булевард "Цариградско шосе" е бил ремонтиран преди 3 години. Той е гаранционен, предприети са аварийни мерки и след като времето позволи, фирмата ще коригира участъка. Договорите са изключително строги, фирмата ще поеме отговорността си и през лятото отново ще ремонтира целия участък."

Това заяви кметът на София Йорданка Фандъкова в интервю за предаването "120 минути" по bTV.

Тя поясни, че в общината не са научили за проблема от сигнала, добил публичност - на "Спаси София". "Колегите от "Транспортна инфраструктура" го установиха в началото на седмицата."

Агенция "Пътна инфраструктура" ще помогне с лабораторията си, за да се изследва и да се види причината за този проблем, каза още Фандъкова.

В отговор на зрителски въпрос кога пешеходците ще станат по-важни от автомобилите Фандъкова припомни, че тази година предстои цялостен ремонт на централната улица "Граф Игнатиев", по която вече няма да се движат автомобили, ще бъдат изградени и нови велоалеи.

По отношение на снегопочистването и многото въпроси на недоволни от работата на фирмите граждани Фандъкова напомни, че сегашната зима е най-тежката от 10 години насам и че първата и основна задача на фирмите е да осигурят движението в града, той не трябва да бъде блокиран заради снега. Чак след това може да се чисти в малките квартални улици, каза Фандъкова и провокирана от въпрос посочи, че в квартала, където живее, също не е изчистено.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

18551

13

Нострадамус

23.01 2017 в 10:45

Далаверите на групировката ГЕРБ - Борисов, Цветанов, кметовете на София, Пловдив, Варна и Бургас -Фандъкова, Тотев и Николов НЯМАТ КРАЙ: ОТКРАДНАТИ СА МИЛИАРДИ от бюджета, от обществени поръчки, от саниране, от пътища и магистрали, и от Европейското финансиране.

12738

9

Mr Hivaga

23.01 2017 в 01:42

Ако трябва да съм честен, не ми изглежда като човек ,който е станал политик за да върти само далавери и да пълни офшорните сметки. Но "Фандъкова напомни, че сегашната зима е най-тежката от 10 години насам" ведната излиза въпроса ,а миналите години фирмите за същите пари като тази какво са правили ?

Ремонт на цариградско пак лятото добре поради калпав ремонт добре, но все пак и времето на хората не е безплатно. Не е редно фирмата да затваря за месеци цариградско да си оправя бакиите, ако ще го затваря Фъндъкова да гарантира че поне ще работят на 3 смени денонощно !!!

25665

8

Victimized

22.01 2017 в 23:34

""...Фандъкова напомни, че сегашната зима е най-тежката от 10 години насам....""

Значи ако в един момент хората спрат да боледуват, директно заебаваме здравеопазването и се надяваме да не боледуват повече?
Логиката на управляващите е феноменална....
Самия факт, че далеч по тежки зими са се случвали последните 20 години, трябва да ни кара да се обезопасяваме за евентуални подобни събития. Да напомним също на кметицата с косматата фамилия, че сезоните са циклични, нещо като изборите, само, че малко по често. Още едно нещо в подкрепа на така наречените превантивни мерки....

26179

6

ELPIDA

22.01 2017 в 21:25

"...Фандъкова напомни, че сегашната зима е най-тежката от 10 години насам...."

Е@ах ти тъпото обяснение !
 
X

Подкастът на OFFNews