Нана Гладуиш: Втория път не е по-лесно, но ще се боря с рака красива

OFFNews 21 юли 2017 в 08:39 15337 1

Готова съм на всичко, за да се справя с рака на гърдата за втори път. Не съм самонадеян човек, за да кажа, че ще успея, но си позволявам да вярвам, каза водещата Нана Гладуиш по Нова тв. 

В началото на юли тя призна в ефир, че ракът на гърдата, когото веднъж успя да пребори, се е върнал. 

„Ако първия път не бях сигурна дали ще живея и няколко месеца, сега вече съм наясно, че животът продължава и с диагнозата. Има лечение и за мен сега е много важно да мина този път през рака с желанието да съм красива. Да направя всичко, за да се чувствам добре и хората да видят как може да се живее с рак и човек да се радва на живота”, сподели Нана. 

„Втория път не е по-лесно. Вчера до 22.00 часа бях в болницата, чувствах се ужасно зле. За три дни отслабнах три килограма и половина”, признава Нана.

„Пуснаха ми генетични тестове и се оказа, че имам наследствена обремененост за рак на гърдата и рак на яйчниците. Това вече променя ситуацията и сега ще ми направят шест химиотерапии, след което ще преценят какво следва”, разказа водещата на „Съдебен спор”.

По думите й ракът не е присъда, а диагноза, от която, ако лекарите наистина са съвестни и добри, могат да спасят пациента. "Аз искам детето ми да знае това и да вижда в майка си един пример за подражание и да си каже, че може да бъде силен", допълва Нана.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!