Най-добрите обувки за летни дни – кои да изберем?

Рени Петрова 22 юли 2021 в 16:49 1415 0

От седмици лятото е в разгара си и всички ние блестим с красиви тоалети и свежи визии. Основно място в тях заемат обувките, които с радост избираме. Много от тях вероятно са закупени от физически магазини, след като сме изпробвали и открили най-подходящия за нас модел. Понякога обаче нямаме достатъчно време, за да отскочим до близките търговски обекти, и това налага закупуването на обувки онлайн. Разбира се, това може да се превърне в истинско хоби, а по-долу ние ще Ви представим онези модели, които смятаме, че биха били най-подходящи за Вас.

Кои са онези обувки, които винаги ще свързваме с лятото?

Има модели, които винаги ще бъдат актуални през различните сезони. Онези, които свързваме с лятото, и носят в себе си доза свежест и дъх на море, наричаме още „еспадрили“. Известни на човечеството от стотици години, и днес те привличат погледите ни в електронните платформи и по витрините на магазините. Те са изключително удобни и леки. Притежават специфична подметка, която ги прави лесно разпознаваеми от техните почитатели. Но истината е, че всички ние помним онзи първи чифт еспадрили, които са пленили сърцата ни и които вероятно могат да разкажат стотици истории от преживените лета. Днес те могат да се съчетаят с абсолютно всякакво лятно облекло и това ги превръща във водещ фаворит сред сезонните предложения както за мъже, така и за жени.

Кои са най-добрите отворени обувки за горещите летни дни?

Тук със сигурност ще Ви препоръчаме да изберете сандали или чехли с максимално по-голяма открита площ на Вашите ходила. Те също могат да допълнят всяка една Ваша визия, особено в случаите, в които сте избрали сравнително неангажиращи цветове като черно, бяло или пастелни нюанси. Избирайте модели, които са с един номер по-големи, отколкото е необходимо, тъй като често се случва в края на работните дни през лятото ходилата ни да са подути, а така ще успеете да запазите максимален комфорт през целия ден.

Подходящо ли е да избираме затворени обувки през лятото?

Истината е, че понякога това не само, че е наложително, но е и препоръчително. Такива са случаите, когато трябва да присъстваме на официално събитие и в този тип дрескод обикновено не е позволено носенето на отворен тип обувки. В тези ситуации избираме елегантни обувки на висок ток, независимо от това какви са метеорологичните условия навън.

В други ситуации по наше собствено желание избираме сникърси или кецове. Ето защо е необходимо всяка жена да притежава поне един чифт бели маратонки или гуменки, които лесно да добави към своята лятна визия. Можете да ги съчетаете по елегантен начин с дънки или спортен панталон, но също така и с рокля или пола, а резултатът ще бъде зашеметяващ!

Ако вече сте установили, че някой от тези модели липсва във Вашия гардероб или искате да го смените с нов, то сега е най-точният момент за това. Предлагаме Ви да разгледате пълния каталог от обувки онлайн на бранда ССС. Ще откриете изключително богат асортимент от обувки, чанти и аксесоари, с които можете да освежите лятната си визия. Също така освен в познатите физически магазини, можем да направим поръчка и през сайта, а доставката ще се извърши до избран от Вас адрес. Вече всичко е толкова лесно!

Възползвайте се бързо от предложенията ни за прекрасни летни обувки и се насладете на оставащите седмици от лятото!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови