Най-чести проблеми при Sesame регистрация

OFFNews 27 юни 2023 в 11:51 453 0

Сезам е един от сравнително новите бетинг оператори на територията на България. Сайтът отвори своята онлайн платформа през 2021-ва година, след като години наред оперираше успешно само във физическите си обекти. И трябва да отличим, че уебсайтът на компанията е наистина добър, дори впечатляващ. За да се запознаете с него обаче ви е необходима Sesame регистрация, която не представлява кой знае каква трудност, стига да следвате указанията, докато я сътворявате. И този букмейкър, точно както всички останали, не изисква нещо особено от вас при логване в системата. Нужно е единствено да попълните акуратно и чинно своите данни – едва тогава ще може да се забавлявате пълноправно в Сезам.

Въпреки че регистрирането в Сезам не се предполага, че е трудно и проблемно, е добре да сте наясно с някои съвети и специфики. Те разбира се са с цел избягване както на текущи, така и на бъдещи проблеми. Тези впоследствие, вероятно знаете, че са свързани с верификацията и тегленията.

Още тук е моментът да кажем, че една огромна част от предоставената от вас информация на букмейкъра в момента на регистрация, не може да се редактира. Коригират се основно данните на профила, но не и някои лични данни като дата на раждане, промо кодове, адрес и други неща от бланките с по-чувствително съдържание. С други думи казано – може да си навлечете сериозни бъдещи проблеми, ако решите да хитрувате.

Навярно не е нужно дори да се споменава, че не е добре да се рискува с манипулиране на данни. Не се опитвайте да излъжете хазартния оператор, защото всяко поле, което попълвате при регистрация има смисъл за общата сигурност на вас и бетинг бранда. Именно сигурността е и едно от най-големите предимства на залозите в сайта на Сезам, както и на останалите лицензирани оператори в България. Съветваме ви да не се доверявате на букмейкъри, в които се влиза през съмнителни алтернативи.

Когато се регистрирате, е нужно данните като ЕГН и имейл да бъдат абсолютно коректни. Уникалният ви номер е най-отличителният белег и в днешни дни с него е необходимо да верифицирате всичко. Имейлът, който ще дадете, пък е нужно да бъде актуален и да се проверява своевременно, защото това е един от най-ползваните пътища за комуникация между вас и бетинг оператора. Няма нужда да се притеснявате за коректността на букмейкъра към вас и за двете. България е страна-членка на Европейския съюз и тук от години виреят изключително строги закони по опазване на личните данни.

Трябва да внимавате и когато попълвате своята парола, и да бъдете концентрирани. Тя трябва да е както сигурна, така и да отговаря на зададените от букмейкъра параметри. Хубаво е в нея да има вмъкнати различни знаци – малки, големи букви, цифри, знаци и каквото ви хрумне, стига да е правопропорционално на идеята за по-силна парола. Избягвайте и досадни за букмейкъра грешки като сбъркан пощенски код. Не е непоправимо, особено ако дадете верния си адрес, за което отново апелираме, но ще спести малко време при евентуална верификация например.

Преди да се доверите на онлайн казино или да си направите регистрация в нов букмейкър, го обмислете добре. Четете повече мнения, допитайте се до повече хора, съберете отзиви и не слагайте офертите на който и да е букмейкър преди собственото ви светоусещане. Проверете платежните методи и удобствата, които сами може да си създадете ползвайки Sesame или друг лицензиран за България оператор. Съветваме ви и да се верифицирате възможно по-скоро след регистрацията и потвърждението на акаунта ви. В тези процеси няма нищо сложно и тягостно, просто изискват малко търпение, изразяващо се в около четвърт час от времето ви.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки