Наградиха победителите в конкурса „Звездите на МЕТРО“

OFFNews 07 октомври 2015 в 15:35 1621 0

Наградиха победителите в конкурса „Звездите на МЕТРО“

МЕТРО раздаде наградите в конкурса за социални каузи „Звездите на МЕТРО“.

Специални статуетки и финансиране от по 5000 лева за своите каузи получиха агенция за комуникации „Пачуърк“ от град Варна и социцалният предприемач „Онкоболни и приятели“ от град Бургас.

Класираните на първо място във вота на журито - комуникационна агенция „Пачуърк“ и социалният предприемач, сдружение с нестопанска цел „Онкоболни и приятели“, получиха специални статуетки и финансиране от 5000 лева за своите начинания.

Специална награда получи и каузата на доктор Венцислав Стоев от Силистра, „Годишна награда за талантливи ученици и учители“, която с 3983 гласа зае първото място в гласуването през Интернет. С приз за популярност в социалните медии бе отличен софийският ресторантьор Стефан Чолаков, чиято кампания за споделена храна за социално слаби и възрастни хора придоби значителна популярност в онлайн пространството.

В церемонията по награждаването се включиха олимпийската ни шампионка от Пекин 2008 Румяна Нейкова, която развива своя кауза, подготвяйки в първия български парагребен клуб „Академик“ атлети с увреждания и фондация „Димитър Бербатов“, представена от изпълнителния й директор, Димитрина Ходжева.

Останалите финалисти в конкурса получиха своите сертификати от партньорите на МЕТРО в конкурса – Български дарителски форум, Лайънс клуб България Дистрикт 130, вестникарска група „България“, списание „Регал“, информационният портал Offnews, телевизиите bTV и Bulgaria on Air.

Сред 11-те финалисти в конкурса „Звездите на МЕТРО“ намериха място професионални клиенти на МЕТРО Кеш енд Кери – ресторантьори, собственици и собственици на малки магазини, а също така представители на малкия бизнес от цялата страна.

МЕТРО Кеш енд Кери ще надгради своята иницатива създавайки свой клуб „Звездите на МЕТРО“, който с помощта на партньори от неправителствения сектор ще предоставя информация за добри дарителски практики и успешни проекти и ще разширява кръга на компаниите, които даряват устойчиво, прозрачно и ефективно.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови