На живо: Лекция на Институт "Балкански-Паница" и Саша Безуханова

Марина Юнакова Последна промяна на 15 януари 2014 в 18:05 3744 4

Саша Безуханова. Снимка: Фейсбук
Саша Безуханова. Снимка: Фейсбук

Днес от 19:00 от аудитория 224 на Ректората на Софийския университет ще излъчим на живо първата лекция на Иститут за научни изследвания "Балкански-Паница". 

Лекция на тема: „Oбразованието, просвещението,свободата“ ще изнесе и лидерът на гражданската онлайн платформа MoveBG ("България може") Саша Безуханова. 

Иститутът за научни изследвания "Балкански-Паница" има за цел да насърчава създаването на перспективи в областта на науките и социалните проучвания. Той се съсредоточава най-вече по отношение на компютърните науки, криптографията и кибер защитата. Институтът извърва дейност и в областите на иновациите, предприемачеството, социалните и политическите въпроси. 


Live streaming by Ustream
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

16.01 2014 в 09:04

Бях на лекцията. Слушах и видях. Видях, че проф.Балкански наистина иска да направи нещо. Видях обаче, че лекторката или не беше подготвена достатъчно или беше подценила аудиторията. Г-жа Безуханова може да е много успешен мениджър, но за тази тема е необходимо мъдрост и поставяне на точна диагноза. Симптомите ги вижда всеки, някои могат да ги обобщят, но поставянето на точна диагноза е необходимо нещо повече.

15.01 2014 в 20:02

Поредния травестит след Цона Мегафоня!:):)

15.01 2014 в 18:48

НЕЕЛЕКТАБЕЛНА. Червена коса, изкуствена усмивка, зле манипулирана "публичност", мани, мани, мани...

15.01 2014 в 18:14

... Адашката Безхаберова... ма нали казах... бледоликите "женските" да ходят да раждат, че не търпи отлагане... млади - стари - всички...