На три места в София няма да имат вода

OFFNews Последна промяна на 11 юли 2018 в 06:11 1756 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Сашо Николов-Сладура“ в кв. „Кръстова вада“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 ч. на клиентите на ул. „Сашо Николов-Сладура“ от ул. „Борис Руменов“ до ул. „Асен Йорданов“ и ул. „Аспарух Лешников“.

Изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Проф. Димитър Михалчев“ в кв. „Суходол“ налага спиране на водоподаването от 9:00 до 15:00 ч. в района на тази улица. 

Във връзка с разкриване на уличен водопровод на ул. „Васил Левски“ във вилна зона „Кокалянски ханчета“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Държов дол“, по ул. „Васил Левски“ от ул. „Буката“ до ул. „Държов дол“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването.

На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови