На седем места в столицата без вода днес

OFFNews 16 ноември 2017 в 06:19 2584 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Монтаж на хидрофорна уредба до бл. 228 в жк „Красно село“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 ч. на бл. 228, бл. 228А, бл. 229, бл. 230, бл. 231.

Подмяна на спирателен кран на бул. „Арсеналски“ в жк. „Лозенец“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 ч. на бул. „Арсеналски“ от ул. „Богатица“ до ул. „Славище“ , ул. „Славище“, ул. „Бяла“, ул. „Димитър Хаджикоцев“ от ул. „Бяла“ до ул. „Димитър Хаджикоцев“ №112.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Мъглен“ в жк. „Лагера“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 ч. в района на ул. „Мокренски проход“ от ул. „Мъглен“ до ул. „Смолянска“.

Заради подмяна на спирателен кран на бул. „Мадрид“ в кв. „Подуене“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 ч. на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ от ул. „Оборище“ до ул. „Мърфи“, бул. „Мадрид“ от бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ до ул. „Алеко Константинов“.

Без вода във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Братя Миладинови“ ще бъдат от 9:00 до 14:00 ч. на ул. „Братя Миладинови“ от ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ до бул. „Сливница“, ул. „Гривица“ от ул. „Братя Миладинови“ до бул. „Христо Ботев“.

Няма да има вода във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Марина поляна“ в с. Бистрица от 9:00 до 17:00 ч. на ул. „Марина поляна“ и ул. „Синчец“.

Поради подмяна на спирателен кран на бул. „Илиянци“ в кв. „Военна рампа“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 ч. на бул. „Илиянци“ от ул. „Проф. Иван Георгов“ до №43.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови