На пет места в София ремонти спират водата

OFFNews Последна промяна на 22 март 2018 в 06:25 2189 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Почистване и ремонт на филтри на редуктори за налягане на ул. „Бреза“ и ул. „Бистришко шосе“, с. Бистрица, налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на ул. „Просвета“, ул. „Борова гора“, ул. „Еделвайс“, ул. „Щастливеца“, ул. „Шипка“, а от 09:00 до 18:00 часа на вилна зона „Бункера“

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“, Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“от ул. „Георги Сава Раковски“ до ул. „Проф. Никола Михайлов“. 

Подмяна на спирателен кран на ул. „Акад. Стоян Аргиров“, вилна зона „Симеоново-Драгалевци“, налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на ул. "Монах Спиридон", ул. "Поветица", ул. „Красива гледка", ул. "Акад.Стоян Аргиров" от ул. "Монарх Спиридон" до № 23.

Реконструкция на уличен водопровод на ул. „Александър Стамболийски“, с. Казичене, налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа в района на ул. „Христо Ботев“ от ул.“ Цар Борис III“ до ул. „Георги Бенковски“, ул. „Александър Стамболийски“ от ул. „Димитър Ашов“до ул.“Околовръстна“, ул. „Младост“ .

Ремонт на уличен водопровод в с. Локорско налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на кв. „Световрачене“ – по ул. „Синчец“ от ул. „Околовръстен път“ до ул. „Железопътна“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx . 

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !