На пет места в София няма да има вода

OFFNews Последна промяна на 31 юли 2018 в 05:24 2143 0

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Подмяна на сградно-водопроводно отклонение на ул. „Цанко Церковски“ в Банкя кв. „Михайлово“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа по ул. „Александър Стамболийски“ от ул. „Гоце Делчев“ до ул. „Христо Смирненски“, ул. „Захари Стоянов“, ул. „Георги Бенковски“, ул. „Родина“, ул. „Персенк“, по ул. „Майор Коста Паница“ от ул. „Персенк“ до ул. „Люлин“, по ул. „Люлин“ от ул. „Майор Коста Паница“ до края на улицата.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 881 в жк. „Люлин“ 8, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на този блок. 

Прекъсване на сградно водопроводно отклонение в кв. „Димитър Миленков“ налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:30 часа на кв. „Димитър Миленков“ от №200 до №300.

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Драговица“ в „Подуене“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:30 часа по ул. „Драговица“ от ул. „Гълъбец“ до ул. „Козница“. 

Без вода във връзка с подмяна на сградно-водопроводно отклонение на ул. „Сладкопойна чучулига“ във вилна зона „Киноцентъра“ ще бъдат от 9:30 до 17:00 часа в района на ул. „Сладкопойна чучулига“ от №4 до №24.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови