На пет места няма да има вода

OFFNews Последна промяна на 27 март 2018 в 06:34 2433 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Във връзка с пресвързване на уличен водопровод на ул. „Трендафил“ в с. Мърчаево се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 ч. на с. Мърчаево.

Подмяна на сградни водопроводни отклонения на ул. „Света гора“ и ул. „Крум Попов“ в жк „Лозенец“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:30 ч. на ул. „Бряст“, ул. „Света гора“ от ул. „Кръстю Сарафов“ до ул. „Бряст“; от 9:00 до 18:00 ч. по ул. „Крум Попов“ от ул. „Синчец“ до бул. „Христо Смирненски“, ул. „Неразделни“.

Реконструкция на уличен водопровод на ул. „Канала“ в жк „Дружба-1“ налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 ч. в района на ул. „Канала“.

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Мадрид“ в кв. „Подуяне“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 ч. на бул. „Мадрид“ от бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ до ул. „Алеко Константинов“.


Без вода във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Инж. Иван Иванов“ в жк „Зона Б-5“ ще бъдат от 10:00 до 18:00 ч. в района на бул. „Инж. Иван Иванов “от бул. „Александър Стамболийски“ до бул. „Тодор Александров“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови