На четири места в София няма да има вода днес

OFFNews Последна промяна на 29 ноември 2017 в 06:15 2088 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Във връзка с подмяна на спирателни крановe на ул. „Търново“ в с. Иваняне, гр. Банкя, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 ч. в района на ул. „Родопи“, ул. „Св. Св. Кирил и Методий“, ул. „Вардар“.

Изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Малка Брезовица“ във в.з. „Симеоново - Драгалевци“ III част налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 ч. на ул. „Витошки езера“ от ул. „Панорама“ до ул. „Бяла бреза“
ул. „Малка Брезовица“. 
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Дякон Стоил“ в с. Казичене, кв. „Видните“, налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 ч. на кв. „Видните“. 

Поради прекъсване на сградно водопроводно отклонение в кв. „Бояна“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 ч. на ул. „Белите брези“ от ул. „Поп Евстати Витошки“ до пл. „Сборище“, ул. „Поп Евстати Витошки“ от ул. „Каменно здание“ до ул. „Севастократор Калоян“, ул. "Ралевица“ от ул. „Каменно здание“ до ул. „Елите“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !