На 7 места в столицата няма да има вода

OFFNews Последна промяна на 05 юли 2018 в 05:52 2616 0

"Софийска вода" ще прекъсне временно водоснабдяването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Подмяна на спирателни кранове на ул. 5 в кв. „Враждебна“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите ул. 30, ул. 32, ул. 5, ул. 8. 

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Московска“ в Център , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на ул. „Московска“ от ул. „11ти август“ до ул. „Париж“.

Прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Момчил войвода“ в жк. „Яворов“ налага спиране на водоподаването от 12:30 до 17:30 часа на ул. „Момчил войвода“ от ул. „Цар Иван Асен II“ до ул. „Хан Омуртаг“.

Инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Първа българска армия“ в жк. „Военна рампа“ налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на ул.“Първа българска армия“ от бул. „Илиянци“ до ул. „Константин Преславски“ ул. „Професор Иван Георгов“, ул. „Константин Преславски“, ул. „Павел Бобеков“, ул. „Шлосер“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. 

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Асен Игнатов“ в с. Бусманци , се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на ул. „Асен Игнатов“ от ул. „Вучко Игнатов-Даскала“ до ул. „Родината“.

Без вода заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Хан Кардам“ в кв. „Васил Левски“ ще бъдат от 09:30 до 17:00 часа на ул. „Хан Кардам“ от ул. „Рилска обител“ до ул. „Селимица“.

Монтаж на пожарен хидрант на ул. „Стефан Караджа“ в с. Горни Богров налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа ул. „Стефан Караджа“, ул. „Морава“, ул. „Здравец“, ул. „Александър Стамболийски“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови