На 6 места в столицата без вода днес

OFFNews 19 април 2018 в 06:01 2474 0

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Подмяна на спирателен кран на ул. "Марица" в кв. "Подуене", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа в района на ул. "Марица", от ул. "Черковна до ул. "Васил Друмев", ул. "Люле Бургас", от ул. "Марица" до бул. "Ген. Данаил Николаев", района между ул. "Черковна", бул. "Мадрид" и бул. "Ген. Данаил Николаев", както и жп гара "Подуяне".

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" в Център, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на бул. "Евлоги и Христо Георгиеви", от ул. "Оборище" до бул. "Янко Сакъзов".

Изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. "Богдановец" в кв. "Крива река", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на ул. "Богдановец".

Поради изграждане на сградно водопроводно отклонение на бул. "Цар Борис III", жк. "Хиподрума", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на бул. "Цар Борис III", от ул. "Видлич" до ул. "Лерин" и ул. "Кратово".

Монтаж на спирателен кран на бул. "Христо Ботев", кв. "Банишора", налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на ул. "Струга" от бул. "Княгиня Мария Луиза" до бул. "Христо Ботев", бул. "Христо Ботев" - от ул. "Струга" до бул. "Княгиня Мария Луиза".

Диагностика на уличен водопровод на ул. 15, с. Долни Богров, налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на ул. 15, от ул. 20 до ул. 24.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон: 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез SMS. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!