На 5 места в София няма да има вода

OFFNews Последна промяна на 22 юни 2018 в 06:21 2021 0

"Софийска вода"  временно ще прекъсне водоснабдяването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Подмяна на пожарен хидрант на ул. „Царибродска“ във „Възраждане“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа по ул. „Царибродска“ от ул. „Пиротска“ до бл. 333А.

Изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Юндола“ в кв. „Подуене“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа по ул. „Юндола“ от ул. „Кутловица“ до ул. „Георги Пеячевич“. С понижено налягане ще бъде районът между ул. „Велчо Атанасов“, ул. „Кадин връх“, ул. „Георги Пеячевич“, ул. „Кобилино бранище“. 

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Велбъжд“ и ул. „Константин Фотинов“ в кв. „Васил Левски“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:00 часа по ул. „Велбъжд“ от ул. „Рилска обител“ до ул. „Княгиня Тамара“, по ул. „Константин Фотинов“ от ул. „Рилска обител“ до ул. „Бесарабия“. 

Реконструкция на уличен водопровод на ул. „Боримечка“ във вилна зона „Симеоново - Драгалевци“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на ул. Боримечката , ул. „Васил Попович“, ул. „Бяла черква“, ул. „Симеоновска“, ул. „Горска ела“ и ул. „Отечество любезно“, по ул. „ Горска ела“ от №41 до ул. „Отечество любезно“, по ул. „Васил Попович“ от ул. „Тодор Пеев“ до ул.“ Боримечката“, ул. „Чичовци“. 

Монтаж на измервателно устройство на ул. „Васил Левски“ в с. Лозен налага спиране на водоподаването от 09:00 до 15:00 часа по ул. „Васил Левски“ от ул. „Заградена поляна“ до ул. „Зора“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !