На 4 места в столицата спира водата днес

OFFNews Последна промяна на 16 март 2018 в 06:58 2596 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на бул. „Цар Борис III“ в кв. „Славия“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 ч. на бул. „Цар Борис III“ от ул. „Славия“ до ул. „Житница“.

Заради подмяна на спирателен кран на бул. „Пенчо Славейков“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 ч. в района на бул. „Пенчо Славейков“, бул. „Витоша“, ул. „Тунджа“, ул. „Стрешер“.

Поради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Бурел“ в жк. „Иван Вазов“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 ч. на ул. „Забърде“, по ул. „Бурел“ от ул. „Забърде“ до ул. „Янко Забунов“.

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Георги Бенковски“ в с. Казичене налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 ч. на ул. „Георги Бенковски“, ул. „Спас Андреев“, ул. „Александър Стамболийски“, ул. „Никола Петков“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови