На 4 места в столицата без вода днес, на две от тях по 12 часа

OFFNews Последна промяна на 27 ноември 2018 в 05:20 2843 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Реконструкция на уличен водопровод на ул. „Васил Левски“ в жк. „Ботунец“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на жк. „Ботунец“. 

Инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Полски бряст“ във вилна зона „Малинова долина“, налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на ул. „Трилистник“, ул. „Бяла река“, ул. „Витошки камбани“, ул. „Полски бряст“, ул. „Бяла река“, ул. „Трилистник“, ул. „Папур“, ул. „Пейова бука“, ул. „Райчова дупка“. 
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Диагностика на уличен водопровод на ул. „Самодивско изворче“ в жк. „Разсадника - Коньовица“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на бл. 24, бл. 25, бл. 26, бл. 87. 

Монтаж на спирателни кранове на ул. „Самоковско шосе“ в кв. „Горубляне“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на ул. „Самоковско шосе“ от бул. „Цариградско шосе“ до ул. „Павел Красов“ и ул. „Обреща“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови