На 3 места в София няма да има вода днес

OFFNews Последна промяна на 14 септември 2018 в 05:42 1273 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Превключване на уличен водопровод на ул. „Самодивско изворче“, жк. „Разсадника – Коньовица“, налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на ул. „Самодивско изворче“ от ул. „Алеко Туранджа“ до бул. „Възкресение“.

Подмяна на спирателен кран на бул. „Сливница“, кв. „Модерно предградие“, налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на 
бул. „Сливница“ от ул. „Адам Мицкевич“ до ул. „Стефан Дуньов“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Александър Стамболийски“, гр. Банкя, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:30 часа на ул. „Александър Стамболийски“ от ул. „Христо Смирненски“ до ул. „Александър Стамболийски“ №107, ул. „Захари Стоянов“, ул. „Георги Бенковски“ и ул. „Родина“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови