На 10 места в столицата няма да имат вода

OFFNews Последна промяна на 21 август 2017 в 07:31 2809 0

"Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. „Чавдар войвода” в с. Мировяне, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 18.00 ч. на ул. „Спортист”, ул. „Алеко Константинов”, ул. „Еделвайс”, ул. „Канала”, „Перуника”, ул. „Христо Ботев”, ул. „Мировско шосе”.

Подмяна на водомерен възел на ул. „Неофит Рилски” налага спиране на водоподаването от 9.00 до 15.00 ч. на ул. „Княз Борис I” от ул. „Неофит Рилски” до ул. „Патриарх Евтимий”, ул. „Хан Аспарух” от ул. „Княз Борис I” до ул. „Цар Самуил”.

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Цар Шишман” се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 17.00 ч. на ул. „Цар Шишман”, от ул. „Аксаков” до ул. „Славянска”. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Ремонтни дейности при бл. 276 в жк „Обеля 2”, налагат спиране на водоподаването от 9.00 до 16.00 ч. на бл. 276, бл. 277 - висока зона.

Поради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Любен Каравелов” в с. Мрамор, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 15.00 ч. на ул. „Алеко Константинов”, ул. „Иван Вазов”, ул. „Мичур” и ул. „Хайдутин”.

Без вода заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 15 в с. Долни Богров, ще бъдат от 10.00 до 17.00 ч. живеещите в района между ул. 20, ул. 16, ул. 1, ул. 31.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 7 в с. Мърчаево, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 16.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Приморско” от №17 до №27, ул. 7, ул. „Бистра река”.

Прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Захари Зограф” в кв. „Драгалевци” налага спиране на водоподаването от 9.00 до 14.00 ч. на ул. „Захари Зограф”, от ул. „Герена” до ул. „Свети Горазд” и ул. „Герена”.

Диагностика на ул. „Макгахан” в жк „Хаджи Димитър” налага спиране на водоподаването от 9.00 до 19.00 ч. на ул. „Макгахан” от ул. „Панайот Хитов” до ул. „Владимир Вазов”.

Реконструкция на уличен водопровод на ул. „Борис Найденов” в с. Негован налага спиране на водоподаването от 9.30 до 19.30 ч. в района на кариера „Холсим”, градински център, бетонов възел и фирма „Станилов”.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

„Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Парламентът на живо