Quantcast

МВР на крак, протести и автопоход в центъра на София

OFFNews Последна промяна на 23 октомври 2019 в 16:27 8299 0

Снимка Архив

МВР на крак заради протести в София, очаква се блокиране на движението, съобщиха от СДВР. 

Днес от 17 часа, на територията на столичния град предстои провеждането на протестен автопоход, който тръгва от НИМ Бояна по маршрут ул. „Околовръстен път“, булевардите „България“, „Евлоги и Христо Георгиеви“, „Цар Освободител“, „Васил Левски“ и „Цариградско шосе“. 

Малко по-късно, от 18 часа, са заявени протестни действия на ул. „Екзарх Йосиф“ , като по същото време протестно шествие ще започне и на бул. „Витоша“ с маршрут по булевардите „Княгиня Мария Луиза“, „Княз Ал. Батенберг“, след това по бул. „Цар Освободител“ до площад „Народно събрание“.

С начален час 19 на площад „Княз Александър Батенберг“ е заявено провеждането на информационно събитие, с продължителност до 21 часа.

Утре от 9 часа също са заявени протестни действия на ул. „Екзарх Йосиф“, където паркирането и движението на моторни превозни средства и трамвайни мотриси ще бъде временно ограничено.

Временни ограничения ще бъдат въведени и за пешеходци в района на провежданите протестни действия, уточняват от полицията.  

Във връзка с провеждането на всички мероприятия е възможно да възникне временно затруднение в движението в централната градска част и да се наложи поетапно да бъде ограничавано и възстановявано. Призивът към гражданите и гостите на столицата е да спазват указанията и разпорежданията на полицейските служители, да им съдействат при необходимост, за да се запази спокойна обстановката в града и не бъдат допуснати нарушения на обществения ред, предупреждават от СДВР. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !