MrBit или SlotV - кой букмейкър предлага по-добри бетинг продукти?

OFFNews 19 ноември 2021 в 15:19 869 0

MrBit и SlotV са бетинг страници, които се превърнаха в последните хит оператори сред родните играчи. Въпреки че и двата оператора дебютираха отдавна, почти по едно и също време преди няколко години, едва сега те достигнаха до зоркия поглед на българския потребител.

Нещо повече – интересът на родната публика към тях събуди и интереса на платформите за ревюта у нас. Така например, можете да видите по какъв начин Mr Bit е подробно разгледан тук, както и да намерите не малко анализи на SlotV. В подобни материали експертите в бетинг сектора в детайли се спират върху основните характеристики и специфики на платформите. Определено, двете имат доста сходни черти помежду си, но също така и няколко съществени разлики. В редовете по-долу ние ще се спрем главно върху онези прилики и разлики между MrBit и SlotV, които касаят крайния потребител и най-вече родния български потребител. В крайна сметка, вие сами за себе си ще успеете да определите кой е по-подходящият избор конкретно за вас.

По отношение на сигурността, двата букмейкъра стоят на едно и също ниво. На практика, и двата оператора са официално лицензирани, но в Кюрасао. Той е международен регулатор на бетинг сайтове, но за съжаление лицензите от там нямат правна стойност според родните законодателни органи. Нито MrBit, нито SlotV разполага с разрешение да оперират в България от НАП. Дали заявка за такова е подадено от която и да е от двете компании е подадена не е ясно. При всички случаи двете платформи се определят от международните източници като надеждни и безопасни, а освен това и двете имат SSL сертификат за защита на личните данни и финансовата ви информация.
По отношение на съвместимостта с българските играчи превес имат SlotV. Причината е, че тяхната страница разполага с езикова версия на български език, докато MrBit нямат. За съжаление, и в единия, и в другия оператор нямате опция за депозити и тегления в български левове. Интересното е, че и двата букмейкъра обаче предлагат няколко крипто валути като разплащателни методи.

По отношение на услугите обаче MrBit има едно сериозно предимство пред SlotV и това е наличието на секция за спортни залози. За съжаление, такава няма в SlotV. От друга страна, и двете платформи са богати на казино игри. Операторите предоставят стотици слотове от хитови доставчици, а също така и бакара, блекджек, видео покер, рулетка и много други. В SlotV има и лотарии, което пък е липсващо звено при MrBit. Ако трябва да сравним обхвата на провайдъри, и в двата сайта те са десетки, но бройката при SlotV е с една идея по-голяма от тази в MrBit.
По отношение на бонусите, MrBit и SlotV предлагат еднотипни оферти за добре дошъл на новите си клиенти – депозитен бонус с парична награда и пакет от безплатни врътки на слот машини. Истината обаче е, че в SlotV паричната награда е по-голяма.

Без значение коя платформа ще предпочетете – MrBit или SlotV – играйте разумно и отговорно.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews