Младежът, ритнал жена в Бургас, влиза в психиатрия (видео)

OFFNews 17 май 2017 в 13:00 12752 6

Младежът, ритнал жена в Бургас, влиза в психиатрия

Младежът, който ритна жестоко в гръб възрастна жена на спирка в Бургас, е настанен в Центъра за психично здраве - Бургас. От полицията в града уточняват, че по случая е образувано досъдебно производство, но предстои да бъде изяснено дали младежът е вменяем и дали може да бъде привлечен към наказателна отговорност.

Разследването е образувано на 9 май. Тогава към 15.20 часа на автобусна спирка в ж.к. „Изгрев“ в областния град на 72-годишна жителка на града е била нанесена средна телесна повреда. След сигнала незабавно са предприети действия за издирване на извършителя. Установено е, че това е 26-годишен жител от Бургас.

Установено е, че той е наранил жената по хулигански подбуди. Назначена му е съдебно-психиатрична експертиза, тъй като има данни, че мъжът страда от психическо заболяване. 

Назначена е съдебно-медицинска експертиза на пострадалата. От мястото на инцидента са иззети камери, записали инцидента, и е назначена техническа експертиза.

По случая са разпитани множество свидетели – очевидци. Работата по случая продължава.

От случая беше разпространено видео, от което се вижда, че свидетелите не смеят да спрат мъжа, който след първия ритник се отдалечава. Той после се връща, отново се отдалечава и се връща с паве, но не го хвърля. Качва се на автобус и чак тогава свидетели се обаждат на тел. 112 и разказват какво се е случило. Оттам пращат екипи на Спешна помощ и полицията. Жената е откарана в болница, тя е със счупен крак. Предстои ѝ операция, при която ще ѝ поставят импланти.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

42249

8

Denis Rizanov

17.05 2017 в 16:32

Няма ли някой съсед с моторна резачка да го "скастри" и да го "смъмри"?

42249

7

Denis Rizanov

17.05 2017 в 16:31

Тя, майка му потвърдила, че горкото момче си пиело редовно хапчетата и много съчувствала на възрастната жена... и и желаела скорошно оздравяване. И синчето и било много разстроено и силно страдало и съжалявало за постъпката си. То повече нямало да прави така.

42249

6

Denis Rizanov

17.05 2017 в 16:29

Докато напишете че го били вкарали в "Центъра за психично здраве" майка му отишла и го изкарала.
:)

29217

4

Лопе де Вега

17.05 2017 в 15:12

Ленка, Убиждате!

Поздрав!
 
X

Да помогнем на украинските деца!