Млада жена се нуждае от помощ, за да живее

OFFNews Последна промяна на 02 септември 2020 в 16:47 1600 0

Снимка gogetfunding.com/dorahelp

Теодора Смит има 11-годишен син. Преди година й е поставена диагнозата Рак на гърдата (втори стадий). Въпреки огромните ѝ усилия, както и невероятната подкрепа, която получава, има рецидив на същото място и се налага втора операция. Хирурзите в България не се наемат да направят частична мастектомия.Теодора има предложение от болница, което ще й струва 8000 евро за Криоблация в Истанбул, Турция. Това ще й позволи да запази гърдата си. Операцията е спешна, защото всеки изминал момент увеличава шанса ѝ за разсейки.

В момента Теодора има огромна нужда от помощ заради предстоящите разходи по операцията, медицинските разноски и всекидневните сметки, докато не стане отново работоспособна.

"От 15 години не съм спирала да работя и напоследък работата ми става значително по-изтощителна, защото развих тендовагинит. Работата на компютър за мен вече е постоянна болка. Пренебрегвах болката, за да осигуря на семейството си всичко нужно - това винаги ми е било приоритет. Но идва момент, в който осъзнаваш, че не можеш да продължаваш да се изтезаваш, защото в противен случай ще се разпаднеш. Крайно време е да се погрижа за себе си.", отбелязва тя и допълва: "Синът ми, моето прекрасно момче, има нужда от майка си."

За Теодора няма нищо, което да желае повече от това да види как 11-годишният ѝ син расте. "Искам да осигуря на Йойо щастливо и безгрижно детство. Той е пътеводната ми светлина в това болезнено пътуване и любовта ми към него е единственото, което ме крепи. Можете ли да си представите колко е мъчително да чуя: "Мамо, сигурна ли си, че няма да умреш? Обещай ми, че ще си направиш операцията..." - разказва тя.

Теодора моли да се споделя нейната кампания, за да събере повече подкрепа, както и за възможност за месечно дарение. Това ще улесни много следващите месеци, особено ако се подлага на химиотерапия или друго лечение.

"На всички, които четат, споделят и даряват - Благодаря Ви от Сърце!", завършва Теодора Смит.

Може да я подкрепите тук.

Или на банкова сметка: GB40 REVO 0099 7076 5559 27
BIC: REVOGB21

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови