Мият улиците на София от днес

OFFNews Последна промяна на 01 юли 2015 в 08:28 3052 4

От днес започва миенето на улици в столичните райони „Красно село” и „Триадица”. В тази връзка се забранява паркирането и движението от 7.30 ч. до 16.30 ч. на съответните места по предварително уточнен график. Закриват се и Синята и Зелена зони, както и „Служебен абонамент”.

Днес ще бъдат измити следните улици: 

бул."Генерал М.Д.Скобелев" - от бул."Прага" до пл."Руски паметник"
ул."Св.Иван Рилски" - от бул."Генерал М.Д.Скобелев" до бул."Христо Ботев"
ул."Люлин планина" - от бул."Генерал М.Д.Скобелев" до ул."20-ти Април"
ул."Лайош Кошут" - от бул."Генерал М.Д.Скобелев" до бул."Христо Ботев"
ул."20-ти Април" - от бул."Христо Ботев" до бул."Македония"
ул."Ивайло" - от бул."Христо Ботев" до бул."Македония"
бул."Христо Ботев" - нечетни номера - от бул."Генерал М.Д.Скобелев" до бул."Македония"
бул."Македония"- нечетни номера - от пл."Руски паметник" до бул."Христо Ботев"

Колите, които не бъдат преместени, ще бъдат вдигани от паяк и разполагани на свободни места на съседни улици. Консорциум „Титан София Център 1” ДЗЗД и Консорциум „Щрабаг Умвелтсървиз” ДЗЗД ще осигурят поставянето на съответните знаци за временна организация на движението. По време на лятното миене ще бъде осигурен авариен екип на „Софийска вода”, който да работи при възникване на проблеми с оттичане на отпадните води в дъждоприемните шахти.
Фирмите "БТК-VIVACOM" АД, "Топлофикация-София" АД, "ЧЕЗ Разпределение България" АД, "Улично осветление" ЕАД се задължават да окажат съдействие и своевременно да отстранят проблемите по шахтите, настилките, тротоарите и пътните платна в същия период, съобразно своите правомощия.

Преди измиване на каретата, Центърът за градска мобилност ще направи преглед на всички свои съоръжения и ще отстрани повредите.

Столичен инспекторат извършва контрол за сроковете и качеството на дейността.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

01.07 2015 в 20:17

Само не разбрахме, защо измиха разкопаните улици около Руски паметник и всичко стана в кал.Не е ли по-логично да се мие след ремонт, а не по време на разкопаването :/

01.07 2015 в 12:47

Балкански, голям идиот си, но понякога къртиш, не мога да не ти го призная :D

01.07 2015 в 09:42

По броя на минусчетата се разбира, че ДЕМОНОКРАТИТЕ предпочитат да ЖИВЕЯТ В МРЪСОТИЯ, обаче да има ЛИБЕРАСТИЯ, ТОЛЕРАСТИЯ, МУЛТИКУЛТУРАСТИЯ, ПОЛИТКУРЕКТОРАСТИЯ и обикновена ПЕДЕРАСТИЯ, октолкото в ЧИСТОТА и РЕД при СОЦИАЛИЗМА. Дето се вика "Избора е ваш!". Това е щото ни набутаха зорлем в Еврогейския съюз и педероатлантическия пакт - както казва народа: "Тръгни след бръмбара, да те заведе на торището." Омерзен съм.

01.07 2015 в 09:10

При "лошия" СОЦИАЛИЗЪМ миеха улиците по два пъти на ден - сутрин и вечер, а при "добрата" ДЕМОНОКРАЦИЯ - веднъж годишно. Благодарение на западняците. Омерзен съм.