Международният път Е-79 се разцепи

OFFNews Последна промяна на 21 април 2015 в 12:29 3621 2

Снимка bTV

Международният път Е-79 се разцепи на границата между общините Мездра и Ботевград, съобщи Би Ти Ви. 

Пропадането е отпреди седмица, но пукнатините се увеличават застрашително, а едното платно вече е хлътнало.

Подпорната стена, която трябва да удържа шосето, също поддава. 

Появила се е и втора пукнатина. Участък е обозначен със сигнална лента и предупредителен знак, но движението не е спряно.

Път Е-79 е основната връзка на Северозапада със столицата, трафикът е много натоварен и има опасност водачите, които не знаят за проблема, да полетят в пропастта.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

21.04 2015 в 19:07

Няма такъв път (международен Е 79) в този район. Начертан е условно само на пътните карти.Ако не ми вярвате -идете и вижте..или питайте професионалистите за каква пътна джунгла иде реч.

21.04 2015 в 13:00

Защо пък трябва и да има връзка между Северозапада и столицата. Че те тия хорица там , им е обявена присъдата - на доизживяване са. Господата управляващи не я искат онази част от България. Тя им е необходима само за изборите и после да мре ако ще...до следващите избори.
Грозно е подобно отношение към тези хора там. Това е само една малка част от проблемните пътища. Преди месец ми се наложи да пътувам до Лом - това не вярвах че е възможно да го има в БГ. Града има вид на бомбандиран във война. Пътя - огромни кратери при които ако не внимаваш , колата е до там. Нима тези хора не си плащат данъците, нима не живеят в тази държава... Пошло е чак!