Местата, които не бихте искали да посетите лично - гледайте по Viasat Explore

OFFNews 02 септември 2018 в 00:02 1875 0

Себастиян Перез Пезани е хамелеон - той се чувства у дома си навсякъде, особено на местата, които хората биха предпочели да не посещават. Стремейки се да се изложи на враждебни условия, Себастиян пътува по света, за да се запознае с различни хора и да се присъедини към тях в ежедневието им.

От мексиканските "влакове на смъртта", през затвора "Палмасола" в Боливия, до филипинските златнодобивни селища и най-опасните бедни квартали в Аржентина, Хамелеонът се слива с екстремната околна среда и представя впечатляващи портрети на обитателите ѝ. "Хамелеонът" ви отвежда дълбоко в най-опасните места в света.

Последвайте Себастиян Перез Пезани и опознайте живота на хората, които живеят там, в новото предаване по Viasat Explore "Добре дошли в Ада: Хамелеонът". Поредицата можете да гледате всяка неделя в 22:50.

Viasat Explore е нещо повече от това, което очаквате. Любопитен, приключенски настроен и устремен, каналът изследва новото и необичайното, това е, което ни вълнува и зарежда. От последните научни открития до ежедневието на завладяващи герои, които правят нещата по един малко по различен начин. Научете още на www.viasatexplore.bg.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови