Месец на домашния майстор с инструментите Parkside в Lidl

През октомври веригата ще предложи близо 90 различни продукта

OFFNews 06 октомври 2022 в 17:19 10058 0

lidl

Снимка lidl

Инструменти в Лидл

През октомври Lidl разширява своя асортимент от инструменти Parkside и ще предложи разнообразие от близо 90 различни продукта. Познатата и вече любима за мнозина марка разкрива пред всеки необятните възможности за обновяване на пространството у дома и не само. Уредите са лесни и удобни за използване, с характерното за веригата оптимално съотношение качество-цена, и могат да влязат в употреба както на по-опитните домашни майстори, така и на онези, които тепърва навлизат в сферата на ремонтните дейности.

“От години получаваме изключително позитивна обратна връзка за инструментите Parkside, които предлагаме в Lidl - както от опитни майстори, така и от хора, които обичат да създават уют у дома и за които майсторенето вкъщи или градината се е превърнало в хоби. Големият интерес към тези продукти ни накара да разширим предлагането и през октомври ще предложим близо 90 различни инструмента“, коментира Нели Месерджиева, директор „Промоции, маркетинг и потребителско поведение“ в Лидл България.

През целия октомври за всеки планиран ремонт или идеен проект ще се намери решение в Lidl. Верните любители на марката имат възможност да попълнят колекцията си с инструменти, а всички, които тепърва навлизат в дебрите на майсторенето или пък предпочитат сами да се справят с ремонта на колата, ще могат да намерят необходимия инструмент.

Едно от големите предимства на качествените акумулаторни инструменти Parkside е това, че всички те работят с едни и същи батерии, съвместими с всеки уред – предимство, което освен, че осигурява допълнително удобство при ползване, спестява място, но и пести средства. Акумулаторните батерии, съвместими с всички уреди от серията Parkside x 12 и 20 V Team, могат да бъдат разпознати по специалния знак. Те се отличават с дълго време на използване без загуба на производителност, компактни и леки са и осигуряват дълъг експлоатационен живот и непрекъсната максимална мощност.

За домашните майстори тази седмица веригата е подготвила различни предложения – от дисков шлайф, както и двоен шмиргел с два диска (за шлифоване и полиране), през акумулаторен ударен гайковерт, с който всяка смяна на гуми става лесно и бързо, до дребни помощници във всеки ремонт – отвертки, свредла и др.
Така Lidl отново улеснява потребителите и им помага да пестят време и средства, като предлага на едно място качествени продукти за трапезата, но и много повече – всичко необходимо за домашния майстор, качествен текстил и разнообразие от продукти за семейството и дома.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови