Масово смеене вкъщи на 1 април

OFFNews 01 април 2020 в 15:32 1771 0

1 Април е официалният празник на Комеди Клуб София. Традицията повелява на този ден да бъдем заедно с феновете и да се смеем на любимите шеги на комедиантите на Комеди Клуба.

"Ще се смеем масово и тази година. Нищо не може да спре тази традиция. Ние, от Комеди Клуб София, подаряваме на всички фенове на клуба една вечер с любимите шеги на нашите комедианти.

Шоуто ще бъде онлайн и абсолютно безплатно за всички, които искат да се смеят заедно. Представлението съдържа нецензурен език и не е подходящо за лица под 16 години.

Началото е от 20:00 часа, като може да ги намерите на техния YouTube канал.

През 2012-та година, комедиантът Иван Кирков се завръща в България, за да създаде първата компания за стендъп комедия у нас - Комеди БГ. През 2015-та Кирков създава и първия клуб за стендъп комедия в България - Комеди Клуб София.

През 2015-та Първи април се превърна в официалния празник на Комеди Клуба и на любителите на комедията. На този ден всяка година топ комедиантите на Комеди Клуб София излизат със специално подготвено шоукейс-шоу, в което да споделят с публиката любимите си шеги.

Днес почти няма млад човек, който да не е чувал за Комеди Клуб София и стендъп комедията като жанр.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови