Мариана Попова с COVID, мъжът ù в НДК за номинацията на Радев за втори мандат

Певицата критикува служебното правителство и се проклина, че "останала в тази кочина", но не каза дали е ваксинирана

Юлиана Ончева 28 септември 2021 в 08:20 20340 3

Веселин Плачков

Снимка БТА/Христо Касабов

27 септември 2021 г. Веселин Плачков е в НДК за учредяването на Инициативния комитет за номиниране на Румен Радев за втори президентски мандат.

Певицата Мариана Попова и малката ù дъщеря са заразени с коронавирус. Въпреки че по всяка вероятност е контактен и би трябвало да е карантиниран, мъжът ù - актьорът Веселин Плачков, беше снощи на учредяването на Инициативния комитет в НДК, който издига президента Румен Радев за втори мандат. 

На събитието присъстваха само ваксинирани и преболедували COVID-19, за останалите влизането ставаше с бърз тест за коронавирус.

За заразата на Попова и малката Кати стана ясно от пост на певицата във Фейсбук, който тя по-късно изтри. В текста си тя критикува и служебното правителство, назначено от Радев, именно за неспазването на мерките у нас. 

"Искам да благодаря от сърце на Лили Иванова, на двата най-любими отбора на България - "Левски" и ЦСКА, също и на всички антиваксъри и всички останали ненормалници за това, че аз и Кати сме с Ковид. Най-много благодаря на правителството, което не зная къде е и не вижда ли какво се случва по зали, стадиони и навсякъде. Бясна съм. Някой спазва ли закони в тази държава. Благодаря ви, мили хора, пожелавам ви здраве! Мразя ви и се проклинам, че останах в тази кочина. Ако оцелея няма да остана и секунда повече. Нека Бог да ни пази", написа Мариана Попова във Фейсбук. 

Изтрих поста си, защото социалните мрежи са се превърнали в място за изливане на гняв. Казала съм това, което мисля, не съжалявам за поста си, коментира днес Попова по Нова тв.

Тя и дъщеря ù са добре. Справяме се засега, ще видим какво ще се случи с нас, каза още Попова. 

Попова отказа да отговори на въпрос дали е ваксинирана, защото не мисли, че ваксината има значение. От много време се тестваме често вкъщи. Не сме си позволили да излезем да заразим някого. Защо правителството не вземе мерки да се тества цялото население, заяви Попова. 

Направила съм всички опити да се предпазя, ако превантивно се тестваме и ако някой види две чертички, няма да излезе от вкъщи, обясни позицията си Мариана Попова. 

Не съм спирала да пазя хората, не се чувствам виновна. Има начин да се пазим, допълни тя. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12182

3

sawall

28.09 2021 в 10:28

Извън кочината нямаше да те оставят без ваксина. Защото ако кълнеш антиваксърите и правителството, редно е все пак ти да си се ваксинирал, защото ИМА значение.

1905

2

тОлуп

28.09 2021 в 09:12

Тая за к'ва се е помислила бе?!?!?
... и ние те мразим, споко, може да хващаш пътя!!! Колкото по-малко такива отрепки останат в България толкова по-добре!!!

11300

1

yoghurt

28.09 2021 в 08:43

Това ни е духовната сила на “елита”. Или поне на онзи, който показват по медиите и ни налагат за “елит”.