Майката на удушената Алекс: Всяко дете може да бъде подмамено

OFFNews 29 юни 2014 в 08:06 8408 1

Ева Тодорова

"Колкото и строго да беше възпитавана, Алекс все пак беше дете - едва на 8 години. С един правилен подход всяко дете може да бъде излъгано, да бъде подмамено."

Това заяви пред "Нова телевизия" Ева Тодорова - майка на 8-годишната Алекс, която бе удушена през април в Поморие.

Основен заподозрян за убийството на детето е Атанаска Георгиева, която е живеела в таванско помещение във входа на семейство Тодорови.

През последните дни Атанаска изненада съда с нови показания, като заяви, че за убийството на детето са й помогнали близки на семейство Тодорови.

Ева Тодорова и съпругът й Веселин обаче категорично отхвърлят възможността техни близки да са навредили на детето им. Двамата са убедени, че Атанаска има съучастници в престъплението.

Веселин Тодоров коментира, че в края на март Атанаска е срещнала сина му на стълбището и е попитала дали Веселин си е вкъщи. От думите й станало ясно, че тя планира д апоиска заем от Тодорови. В деня, в който дъщеря му е била отвлечена, Веселин е получил SMS-и, подсказващи, че похитителите ще искат откуп за детето.

"Пишеше кажи на Веско да приготви пачките, ние допълнително ще се обадим, вдигни щорите, ние те наблюдаваме, ние те гледаме", разказва Веселин.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови