Quantcast

Майката на удушената Алекс: Всяко дете може да бъде подмамено

OFFNews Последна промяна на 29 юни 2014 в 08:06 7866 1

Ева Тодорова

"Колкото и строго да беше възпитавана, Алекс все пак беше дете - едва на 8 години. С един правилен подход всяко дете може да бъде излъгано, да бъде подмамено."

Това заяви пред "Нова телевизия" Ева Тодорова - майка на 8-годишната Алекс, която бе удушена през април в Поморие.

Основен заподозрян за убийството на детето е Атанаска Георгиева, която е живеела в таванско помещение във входа на семейство Тодорови.

През последните дни Атанаска изненада съда с нови показания, като заяви, че за убийството на детето са й помогнали близки на семейство Тодорови.

Ева Тодорова и съпругът й Веселин обаче категорично отхвърлят възможността техни близки да са навредили на детето им. Двамата са убедени, че Атанаска има съучастници в престъплението.

Веселин Тодоров коментира, че в края на март Атанаска е срещнала сина му на стълбището и е попитала дали Веселин си е вкъщи. От думите й станало ясно, че тя планира д апоиска заем от Тодорови. В деня, в който дъщеря му е била отвлечена, Веселин е получил SMS-и, подсказващи, че похитителите ще искат откуп за детето.

"Пишеше кажи на Веско да приготви пачките, ние допълнително ще се обадим, вдигни щорите, ние те наблюдаваме, ние те гледаме", разказва Веселин.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29.06 2014 в 08:42

...