Магазините на Теленор в моловете ще допускат клиенти без сертификат

OFFNews 23 октомври 2021 в 13:43 3823 0

Във връзка с мерките, обявени от Министерството на здравеопазването, режимът на допускане в магазините на Теленор в обекти тип мол в страната, ще бъде преорганизиран от понеделник.

 - Клиентите могат и трябва да бъдат допускани в магазините на Теленор, намиращи се в обекти от тип мол, без никакви ограничения - без зелен сертификат и без тест.

- Моловете са длъжни да осигурят „зелени коридори“ или да им позволят да влизат при предупреждение за санкция, ако посещават и други търговски обекти в мола.

- Служителите в магазините на Теленор, които се намират в обекти тип мол, ще бъдат допускани на работните си места само със зелен сертификат или при представяне на отрицателен резултат от антигенен тест.

Останалите противоепидемични мерки, които Теленор стриктно спазва във всички свои обекти в страната, остават както следва: ползването на маски за клиентите и служителите е задължително, а за служителите продължава да бъде задължително и носенето и ползването на лични предпазни средства – маски, ръкавици и прегради.

Теленор България следи и осигурява дистанция от 8 кв.м. за един човек и недопускането на струпване на хора в своите обекти, както и щателна дезинфекция на повърхностите в магазините и осигуряване на дезинфектанти за клиентите при входовете им.

През почивните дни ще можете да посещавате магазините на Теленор в моловете свободно, без да се изисква да представяте тест или сертификат.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови