Мачовете на българските волейболисти срещу Япония, Италия и Полша безплатно на Facebook страницата на MAX Sport

OFFNews 08 юни 2018 в 13:41 2721 0

За трети пореден уикенд A1 ще излъчи безплатно на Facebook страницата на спортните канали MAX Sport мачовете на българския национален отбор по волейбол от Лигата на нациите. В петък, събота и неделя възпитаниците на Пламен Константинов ще играят в далечна Япония, като техни съперници са съставите на домакините, Италия и Полша.

Първият двубой на родните национали е в петък от 13:00 часа срещу Япония. В събота от 06:40 часа сутринта е време за сблъсъка с Италия, а в неделя, отново в ранните часове – от 05:10 ч., момчетата на Пламен Константинов се изправят срещу Полша.

В Япония селекционерът няма да разчита на две от звездите в състава ни. Разпределителят Георги Братоев се контузи лошо и е аут до края на надпреварата в Лигата на нациите. Посрещачът Тодор Скримов, който е №1 в Лигата в класацията за изпълнение на начален удар, получи почивка и въобще не пътува за Япония.

България стартира в Лигата на нациите с две победи на турнира в Китай – над домакините и Аржентина, и загуби единствено от САЩ. После обаче последва разочароващ домакински уикенд в столичната зала Арена „Армеец“, в който „лъвовете“ записаха три загуби – с 2:3 от Сърбия и с по 0:3 гейма от Австралия и Русия.

Партньорска публикация

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews