Ексклузивно България призна краткото име Северна Македония, Скопие се отказа от териториални претенции

Мачът България - Швеция променя движението

OFFNews Последна промяна на 28 август 2017 в 11:42 1766 0

Футболната среща между националните отбори на България и Швеция на 31август на Национален стадион „Васил Левски” налага промени в движението, съобщи Столична община. 

Забранява се престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автомобилите на участниците в мероприятието от 08.00 часа на 29 август до отпадане на необходимостта при алеите около Националния стадион „Васил Левски”; от 08.00 до 24.00 часа на 31 август на моста пред Национален стадион „Васил Левски и на ул. „Ген. Гурко” между бул. „Васил Левски” и бул. „Евлоги и Христо Георгиеви”, с изключение на местата в режим на платено паркиране „служебен абонамент.

От 20 часа на 31 август до приключване на футболната среща, само при необходимост и по преценка на ръководството на СДВР, ще се забрани влизането на пътни превозни средства в двете посоки, с изключение на автобусите на масовия градски транспорт по:
- ул. „Ген. Гурко” между бул. „Васил Левски” и бул. „Евлоги и Христо Георгиеви”;
- бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” между пл. „Орлов мост” и бул. „Черни връх”;
- бул. „Драган Цанков” между бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” и бул. „П.К. Яворов”.

От 18 часа на 31 август до приключване на мача да промени частично маршрута на автобусна линия № 75, като се скъсява маршрута ú до Военна академия.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови