'Линия на разделението': да живееш между Изтока и Запада през 60-те - тази вечер по Epic Drama (видео)

OFFNews 05 септември 2018 в 00:04 4029 0

Снимка Beta Film

Вторият сезон на "Линия на разделението" започва тази сряда, в 22:00, по новия драматичен канал Epic Drama.

Младите и талантливи членове на екипа получиха куп похвали от киноиндустрията и критиците. Хенриет Конфуриус, Джонас Ней и Мария Драгус отнесоха у дома няколко награди и номинации в двете години, през които поредицата беше излъчвана.

Германия, лятото на 1960 г.: жителите на Танбах, които живеят на границата между Източна и Западна Германия, се озовават в пълен политически абсурд - небрежно поставената граница е разделила града на две. 

След като Пражката пролет бива удавена в кръв, малкото останала вяра в "социализма с човешко лице" е на път да се изпари. Докато Анна и Фридрих все още работят върху построяването на социализма в ГДР, бащата на Анна Георг фон Стрисоу се възползва от западногерманското "икономическо чудо".

Скоро границата в средата на Танбах взема първи жертви - дете умира в инцидент с граната, Хилде попада в лапите на службите за сигурност, синът на Ана Феликс бяга от казармата, а Розмари, на която предстои да стане третата съпруга на Георг, крие тъмна тайна. Градът на фронтонтовата линия на Студената война е разкъсан от желязната завеса.

Epic Drama е най-новият канал от семейството на Viasat History и TV1000, достъпен в мрежата на А1 за клиенти на IPTV и кабелна ТВ през август, а от 1 септември – в HD за всички абонати на тв услуга на оператора. ТВ каналът е наличен също и в ТЕЛЕКАБЕЛ ТВ - на HD позиция 228, SD канал 185, Силистра ТВ – 173 канал, TV SAT COM - 23/24, в NetWorx – на позиция 230, както и в София – чрез NET1 на 129 канал.

Сред премиерите в стартовата схема бе създаденият от изцяло дамски творчески екип „Блудници“, в чийто втори сезон участва и Лив Тайлър и разкошният „Версай“; в средата на март дебютира испанският трилър хит „Чумата“, на Цветница - „Миниатюристът“, а през лятото текат всички сезони на култовия „Династията на Тюдорите“.

Можете да гледате първите епизоди на няколко от сериалите по Epic Drama онлайн свободно на: https://www.epicdrama.bg/watch-now/.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови