Quantcast

Лазаров твърди, че МВР е разбило "фабрика за убийства" в Благоевград

OFFNews Последна промяна на 13 февруари 2015 в 20:42 6886 2

Полицията в Благоевград е разкрила фабрика за убийства, обяви главният секретар на МВР Светлозар Лазаров.

"Фабриката" е разкрита в хода на разследването на убийството на Орхан Изиров.

След като бяха задържани двамата заподозрени и уличени за тежкото престъпление и им бяха повдигнати обвинения от страна на прокуратурата, продължи анализът на информацията заедно с процесуално-следствените действия, каза Лазаров.

Убийството на Изиров беше извършено на 14 януари в района на петричкото село Кавракирово.На 10 февруари 2015 г. е извършено повторно претърсване и изземване от жилището, наето от двамата задържани, и в една от стаите е открит тайник с оръжие и боеприпаси. Иззети са автомат "Калашников" с пригодена база за монтиране на оптичен прицел, картечен газов пистолет, пистолет "Макаров", три пълнителя, както и сериозно количество патрони от различен калибър. Открит е и пакет с 430 грама хероин.

Очаквахме това да е битово убийство, но в хода на работата се установи, че това е убийство, извършено за разчистване на търговски сметки в сферата на наркобизнеса и наркотрафика, посочи Лазаров.От анализа към момента виждаме една "фабрика за убийства", каза главният секретар на МВР.

По думите му тепърва ще се изяснява тези оръжия къде са ползвани, има ли извършени убийства с тях на територията на страната, ще се потърси координация и със службите в съседни държави.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14.02 2015 в 11:22

Тепърва ще се остановява дали има извършени убийства с тези оръжия, но вече се обявява, че е "фабрика за убийства". Милиционерчета, направете тест с полиграв на всичките си висши служители и съдии и ще разберете кои са престъпници!

14.02 2015 в 01:24

Уе-уееее, колко е активна българската полиция под ръководството на Лазаров. Сакън, задръжте го и не го махайте.
Цели фабрики за убийства разбиват.

Гротеска!