Колони на "Хемус", първи тапи на Е-79 (обновена към 19:15 ч.)

OFFNews 25 септември 2016 в 12:56 11267 2

Огромна колона от автомобили се е образувала на магистрала "Хемус" в посока столицата, движението е изключително затруднено в района на тунелите Витиня и Топли дол. 

Трафикът в страната все още е спокоен. Между 14 и 16 часа се очаква големият поток от автомобили към столицата, заяви комисар Бойко Рановски - началник на КАТ - "Пътна полиция", по БНР. Очакваме задръстване не толкова на магистралата, колкото в участъка между Сандански и Благоевград, обясни той. 

Катастрофа е станала на главен път Е-79 преди тунел „Железница“, няма пострадали, а колите са изтеглени, за да не се образува задръстване. Трафикът по главен път Е-79 е изключително интензивен, образуват частични задръствания при събирането на първокласен път Е-79 и второкласен път 19 Симитли-Гоце Делчев, съобщи Фокус, като се позовава на дежурния в Областно пътно управление-Благоевград. 

Обновена към 15 часа: Изключително интензивен е трафикът през граничните пунктове „Маказа” и „Кулата”. На ГКПП „Капитан Андреево” има образувала се 4-километрова колона от товарни автомобили. На всички останали граничи пунктове към момента движението е нормално.

Обновена към 17 часа: Колона от автомобили се е образувала по АМ „Хемус“ от Ботевград до тунела „Ечемишка“ в посока София. Продължава да бъде интензивно движението на граничните пунктове Кулата и Маказа. По автомагистрала „Струма“ движението се засили в посока към София и в участъка при пътен възел Симитли се регулира от патрули на Пътна полиция. По АМ Тракия засега движението е натоварено, но спокойно.

Обновена към 19:15 часа: Трафикът по АМ "Тракия" към този час остава натоварен в посока София, но няма образувани тапи и задръствания. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови