Колежка на бития контрольор: Момичетата удряха по-жестоко от момчета

OFFNews 27 октомври 2017 в 08:12 3395 2

Пребитият от три момичета контрольр на градския транспорт е със синини и наранявания по лицето и силни болки в главата. 

Георги Богданов е потърсил лекарска помощ, нощта е била трудна за него, разказа Борислав Симов, главен инспектор в Центъра за градска мобилност, по Нова тв. Като цяло обществото е доста агресивно – не бият само контрольори, а и лекари, учители, полицаи. Това е показателно, че обществото ни е много болно”, коментира Симов.

„Хората не обичат да дупчат билети, но след като използват тази услуга, трябва да плащат за нея. След като нямат документ, защо ползват услугата”, попита той.

Момичетата се биха по-жестоко от момчета, и трите налитаха, но една от тях удряше с бокс, риташе, удряше, разказа колежка на нападнатия мъж, по бТВ. Тя уточни, че двамата с Богданов са свалили момичетата без билет, но не са ги глобили. След побоя те са избягали, а Пето управление на МВР ги издирва. 

Възмутен съм и шокиран, коментира и Пламен Църноречки, шеф на дирекция в ЦГМ. Той допълни, че Богданов е лошо физическо и психическо състояние. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10571

2

Hissarion

27.10 2017 в 10:15

Неблагодарна е контрольорската работа и много политика има в нея. Не знаеш на кого ще попаднеш. Не можеш да глобиш не само едрите буйни пиянки по трамваите, ами вече и наглите момиченца, че и те може да те бият. Събираемостта на глобите е нулева. После защо градския транспорт бил в лошо състояние, защо имало задръствания по улиците, защо въздуха бил непоносим. Защото теглим от собственото си безкултурие.