Коледа не е време за скучни подаръци

OFFNews 08 декември 2022 в 08:00 30471 0

Коледа

Снимка Gift Come True

Коледа с Gift Come True

Празниците дебнат зад ъгъла, носи се аромат на подаръци. Забравете вратовръзките и шала с ръкавиците! Коледа е време за съкровени преживявания, които можете да подарите и умножите. Достатъчно е да посегнете към нестандартен подарък, който ще създаде ярки спомени, много удоволствия и забавление. Трябва само да отворите Gift Come True и да изберете ваучер за подарък. Няма да е лесно, защото изобилието от идеи е разточително, затова ето малко помощ от приятел.

Търсите подарък за любимата жена? Започнете с шоколадова роза с изнедади. После я изпратете на спа процедури за кралици, а ако са ѝ останали сили, можете да я зарадвате с алхимични приключения в света на парфюмерийните формули. В края на тази инвазия от преживявания ще имате релаксирана дама в добро настроение и тотален дзен.

Трябва да е нещо много специално? Има ли по-специално място напоследък от Белоградчишките скали? Там ще облекат вашата дама в „летяща“ рокля със 7-метров шлейф, ще я гримират и ще и направят професионална фотосесия. Как ви звучи?

Ако искате да впечатлите партньора си, вземете му ваучер за клуба на джентълмените. В отбрана тестостеронова компания, с пура между пръстите, ще дегустира марково уиски, докато слуша професионалния разказ за създаването на напитката и традициите, свързани с нея. Ако е мъж със сръчни ръце, може да измайстори ефектна лампа за спалнята ви, а ако има и чувство за хумор би посрещнал с ентусиазъм един урок по гайда.

Може би споделяте живота си с уседнал IT специалист? Време е за нещо по-екстремно – рафтинг, каньониг, каякинг и всякакъв друг „-инг“ са вариантите за здравословно бягство от зоната на комфорт.

Вие сте двойка, която обича да споделя емоциите и приключенията си? Със сигурност няма да скучаете в дива ферма в местния Клондайк – Родопите. Там ви очакват автентичен бутиков хотел, сертифицирана храна, златотърсачество, търсене на кристали. Забогатявате, докато почивате.

Може би все пак вашият вариант е вечеря на тайно място. Жокерът от Gift Come True не е за нетърпеливи: „Една седмица преди пътуването ще получите две писма. В първото ще намерите обща информация за метеорологични условия, храна, подходящи дрехи, разстояние в километри и време на пътуване до крайната цел. Във втория плик ще откриете упътвания до вашата тайната дестинация. Отворете втория плик, когато… „

Можете да си подарите и гмуркане край екзотичен гръцки остров. Да, не му е сега времето, но ваучерът е с давност една година. Вълнуващата лятна почивка ви е гарантирана.

Четете си на глас криминални романи на заспиване – един курс по стрелба вероятно ще импонира на вашата двойка (не един срещу друг, разбира се). Ако това не ви е достатъчно, вероятно ще ви удовлетвори разходка в Дивия Запад. Даже ще се приберете с албум от фотосесия.

Бавното, удължено удоволствие е ваша мечта – ваучер за подарък - за масаж за двойки и всякакви СПА глезотии ще задоволи потребностите ви. Защо не и разходка из света на виното или шоколада?

Вечеря за двама звучи банално, но не и когато става дума за меню „Черна кутия“. Ще ви посрещнат, ще ви разпитат за кулинарните предпочитания и неусетно, заедно с шеф готвача, ще съставите меню, което ще ви сервират току-що приготвено.

Искате да спечелите майката на любимата жена, тази възлова за отношенията ви фигура? Атакувайте я с кулинарен курс, каквото и да изберете от мароканска кухня до тънки френски специалитети, няма да сбъркате.

Имате приятели, които са прочели „Шифърът на Леонардо“, когато са били на 12? Поднесете им ваучер за подарък - преживяване в ескейп стая – нека решават ребуси, да дешифрират кодове, да търсят изход до премала, няма да се оплачат.

Подарък на любимото дете, внук, племеник? И този проблем ще намери решение в Gift Come True. Вземете ваучер за персонализирана кукла, умалена версия на детето. Тийнейджърите ще са щастливи да запишат песен в студио, да получат урок по китара или барабани. Защо не и курс по гримиране?

Ако пък сте компания, която навсякъде се чувства в свои води, организирайте си малко риалити в дива ферма. Там може да ви се случи всичко – да хвърляте ласо; да мятате брадва; да биете масло или да заквасите кисело мляко; да събирате сено, пък дори и изведете говедата на паша. Всъщност това е добра идея и за по-различен тийм билдинг. Изпитанията сплотяват. Ако сте шеф на компания ще се приберете със силно мотивиран екип…

Не е нужно да преживеете всичко веднага, ваучерът има валидност една година. Освен това ще го получите в красива опаковка, с лично послание. Можете да го поръчате и онлайн. Ако курсът по гайда не предизвиква еуфория у партньора ви, може да го замени с курс по каране на американски ретро автобус например. В случай че залагате на сигурно, дори по празниците, подарете гифт карта – нека близкият ви сам да избере преживяване сред изобилието от възможности. В случай че му е трудно, Gift Come True имат консиерж на разположение за съвети и съдействие.

А ако искате наистина да осмислите празниците, направете добро. Подарете ваучер за осиновяване на кон-терапевт. Ще зарадвате деца със специални потребности. Не е ли в това смисълът на Коледа?

В периода от 1 декември – 31 декември всеки, закупил ваучер от Gift Come True, има шанс да спечели 1 от 10 Gift Come True гифт карти, всяка на сътветната стойност на поръчката на спечелилия. Пълните условия на играта можете да разгледате тук.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови