Кой може да участва в специалните мисии на Бетано?

OFFNews 22 март 2022 в 15:41 874 0

Много пълнолетни играчи вече научиха за присъствието на букмейкъра Бетано в България. Голяма част от тях пожелаха да се регистрират в онлайн платформата за залози, заради наистина интересните оферти, които могат да се намерят там. Едно от новите и завладяващи предложения, е участието в определени мисии с апетитни награди. И, ако се питате, кой може да участва в мисиите и какво представляват те, то тогава може да прочетете тази статия по темата.

За кой са предназначени мисиите в Бетано?

Офертата за изпълняване на мисии, е насочена към регистрираните потребители в бетинг сайта. Вие трябва да имате акаунт, ако искате да видите, каква мисия е предложена за вас. Разбира се, предложенията са насочени към спортните залози в системата и не важат за другите раздели. При положение, че нямате регистрация, няма да ви се отворят мисиите и няма да разберете, какви награди се предвиждат за изпълнението им. Ето защо, е задължително да създадете сметка.

Предлагаме ви да прочетете тук за Betano и положителните страни на букмейкъра. По този начин ще знаете, какво ви очаква, ако предпочетете този уебсайт за залагания пред другите на пазара. Добре е да бъдете информирани и да опознаете хазартния оператор, преди да решите да се регистрирате. А сега, нека продължим с разглеждането на наличните мисии в платформата.

Какво представляват Betano мисии?

Всеки играч, който влезе в профила си в сайта, може да видите актуалните Betano мисии, в лявата лента, където са разположени спортните залози. Друга възможност, е да погледнете в долния край на екрана, където ще ви се покажат нотификации с мисиите. Букмейкърът е посочил и каква награда се предвижда за онези, които успеят да изпълнят правилата на избраната от тях мисия.

В повечето случаи, е нужно да направите печеливши залози на дадени мачове, за да постигнете успех. Залогът ви трябва да бъде уреден, за да покриете правилата на офертата. По-особеното е, че спортните срещи идват при вас със завишени коефициенти. Докато приемате мисиите ще видите лента с прогреса ви, а ако преминете успешно през всички задачи, ще получите възнаграждение.

Естествено, не сте задължени да преминавате през тези мисии. Те са просто една възможност, която може да ви награди с повече средства. При положение, че не искате да се възползвате от предложението просто го подминавате или отхвърляте предложната мисия. Вие може да пропуснете някоя задача, но да приемете друга. Общо взето имате пълен контрол на нещата.

Какви са правилата на офертата с мисиите?

Водещото правило гласи, че при изпълнение на мисия, не може да използвате бутона „Cash out” за затваряне на залога. Ако го направите, то тогава мисията ще бъде провалена. Прекъснатите мачове, без значение от причината, няма да се зачитат към изпълнение на правилата. Това са основните условия, така че е добре да се съобразите с тях, ако се възползвате от промоцията.

Бетано искат да ви гарантират висока доза адреналин и истинско забавление в сайта им. Това обаче не бива да ви подвежда, защото хазартът е рисков фактор и често става причина за загуба на много пари. От тази гледна точка ви съветваме да бъдете скромни играчи и ви желаем успех.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!