Рачков се връща в десетия сезон на 'Като две капки вода'

OFFNews 27 януари 2022 в 12:26 1940 0

„Като две капки вода“ ще има юбилеен сезон в ефира. Водещи на 10-ото издание на формата ще бъдат Герасим Георгиев – Геро и Димитър Рачков, който се завръща в предаването специално заради годишнината.

„Не са много предаванията, които имат толкова дълъг живот. Щастлив съм, че „Като две капки вода“ е това, което беше, и продължава да привлича толкова много зрители. Това е форматно предаване и не можем да го променяме, но винаги можем да изненадаме публиката. Много мислехме какво да направим и решихме Рачков да се върне в шоуто. Той е емблема на „Като две капки вода“ и ще води юбилейното издание с Геро. „Забраненото шоу на Рачков“ ще оставим за септември, тъй като просто е невъзможно Рачков да води две предавания“, сподели продуцентът на шоуто Магърдич Халваджиян тази сутрин.

В ефира на NOVA той разкри и първите двама участници, които ще влязат в десетия сезон на „Като две капки вода“ - актьорите Руслан Мъйнов и Моню Монев. Р

Изпълненията на участниците ще бъдат оценявани от познатото трио на зрителите – Хилда Казасян, Юлиан Вергов и Димитър Ковачев – Фънки. В юбилейния сезон във всяко предаване към тях ще се присъединява и четвърта гост-звезда.

„Като две капки вода“ стартира на 13 март 2013 година по NOVA. През деветте сезона на предаването са участвали едни от най-обичаните български звезди. Победители в сезоните досега са Рафи Бохосян (1-и и 9-и сезон), Невена Бозукова – Неве (2-ри сезон), Ненчо Балабанов (3-и сезон), Калин Врачански (4-и сезон), Михаела Маринова (5-и сезон), Славин Славчев (6-и сезон), Стефан Илчев (7-и сезон), Фики Стораро (8-и сезон). И тази година победителят от всеки лайв ще има възможността да дари сумата от 1000 лв. за благотворителна кауза по свой избор.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови