Карайте с повишено внимание по пътищата в Смолянско

OFFNews 22 август 2018 в 09:18 2043 0

Снимка Архив

Остава затворен пътят Смолян-Мадан край село Тикале заради голямото срутище, съобщава радио "Фокус"-Смолян. Обходният маршрут за автомобили до 12 тона е Влахово–Орешец. Другите алтернативни маршрути на затворения път са Смолян–Смилян–Рудозем за тежкотоварни автомобили и Смолян–Фатово–Рудозем за леките автомобили.

Пропаднали пътни банкети и пътни платна затрудняват движението по направленията Хвойна – Чепеларе – местност Рожен, Широка лъка – Девин, Рудозем – Бяла река, Рудозем – Смилян.

Движението трябва да се осъществява с повишено внимание по път ІІІ-866 Девин – Михалково в отсечката от новопостроения път при строителството на язовир „Цанков камък“ поради опасност от паднали камъни и свлечени земни маси върху платното за движение.

Движението по пътя Пампорово – Стойките се осъществява с повишено внимание поради почистване и възстановяване на облицовъчни окопи, попълване на банкети и изграждане на подпорна стена. Движението по направленията Лъки – пътно кръстовище за хижа Момчил юнак и Момчиловци – Славейно – местност Момина е ограничено за автомобили с маса над 12 т, поради стеснен габарит.

Движението по пътя с. Арда – с. Горна Арда е ограничено за МПС с тегло над 10 т поради пропадане и стеснение на една от пътните ленти. Движението в района се регулира с пътни знаци.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!