Къмпинг Градина отваря утре, вече се приемат резервации

OFFNews 27 май 2020 в 14:21 3293 0

Къмпинг „Градина“ вече приема резервации и от утре отваря официално за първите си гости. 

От екипа на къмпинг „Градина“ са подготвили всички необходими условия за комфортно, приятно и сигурно морско изживяване, уверяват от екипа. 

Предприети са още по-засилени хигиенните мерки на територията на целия къмпинг, включително и в общите санитарни помощения и бунгалата, като преди и след всеки гост се извършва щателна дезинфекция. Самите къщички са разположени на достатъчно разстояние една от друга, така че всяко семейство да може да излезе спокойно на верандата си и да си приготви барбекю. В допълнение, всяка къщичка разполага не само със собствено барбекю, но и с напълно оборудвана кухня, където всеки гост може да експериментира с кулинарните си умения.

При специални мерки работят и общите части в къмпинг „Градина“. Заведенията за хранене са пригодени според препоръките на здравните власти, разпологайки масите на необходимото разстояние и извършвайки стриктна дезинфекция. Домакините в къмпинга – от работещите на рецепция до хигиенистите, са оборудвани със специални предпазни средства, маски и ръкавици, с които да посрещат и изпращат гостите. 

Едно от големите предимства на луксозния къмпинг „Градина“ е широката и красива плажна ивица. Благодарение на нея за поредна година всички, които искат спокойна и комфортна морска почивка, могат да сложат плажната си кърпа далеч от другите. Чадърите и шезлонгите тази година ще бъдат поставени също на по-голямо разстояние – в унисон със здравните препоръки, и за удобство на плажуващите, уверяват от екипа на къмпинга. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови