Какво представляват спортните дуели

OFFNews 17 юли 2021 в 16:58 882 0

Конкуренцията на хазартния пазар задължава операторите да действат креативно и да добавят нови услуги в платформите си. Отскоро можете да се възползвате от опция за виртуално противопоставяне на тимове, които в реалния спорт едва ли биха се срещнали. Не пропускайте също функцията за контролиране и затваряне на залозите (Cash Out), както и Palmsbet бонус от https://nostrabet.com/ до 100 лева. Кои са най-важните предимства на онлайн букмейкърите и кое превръща футболните дуели във все по-предпочитани, разказват експертите от НостраБет.

Същност на спортните дуели

Предвид моментното състояние на българския футбол, родните отбори имат минимален шанс да срещнат европейски грандове. Инструментът “Футболни дуели” на Палмс Бет обаче дава възможност за съпоставяне на състави от различни първенства, включително от Първа лига. Залагащият трябва да прогнозира кой от тимовете ще реализира повече попадения и ако предвиждането му се окаже печелившо, се изплаща съответен коефициент.
Разбира се, букмейкърът добавя опция за залагане на равен, в случай, че отборите не се разпишат или вкарат еднакъв брой голове. Всеки ден се добавят 2-3 виртуални двубоя, които са достъпни за игра на сингъл. За успешно активиране на фиша не бива да надхвърляте максималния размер на облога.
Футболните дуели се уреждат като отменени, ако сблъсък на някой от замесените тимове бъде отложен или анулиран. В такъв случай сумата на залога се връща обратно в баланса на потребителя.

Важни правила за залагане на спортни дуели

Успешното участие на спортни дуели изисква от играчите да съобразят някои ключови условия. Най-напред, трябва да се спази изискването за минимален/ максимален залог. Букмейкърите приемат суми от 0.50 лв. до около 1000 лв. на талон. Освен това залогът трябва да е единичен, т.е. да не се комбинира с други събития. Дуелите са налични за използване преди началото на първата среща, след това се премахват от тиража.

В зависимост от количеството на реализираните попадения на всеки от отборите, се урежда селекцията. За да сме максимално ясни, ще дадем пример със случаен пазар от спортния тираж на Palms Bet.

На стадиона в Овча Купел се срещат съставите на Славия и Лудогорец, докато на “Олд Трафорд” се очертава вълнуващ мач между Манчестър Юнайтед и Уест Хям. Хазартният оператор провежда виртуален двубой, противопоставяйки българския първенец и “червените дяволи”. Вашата задача е да предвидите кой от двата тима ще бъде по-резултатен.

В случай, че сте заложили в полза на Лудогорец и родният отбор вкара 2 попадения, а Манчестър Юнайтед – 1, печелите. Ако очаквате двата състава да се разпишат сходен брой пъти – изберете опцията за реми.

Заслужава ли си употребата на Бет конструктор

Функцията има много почитатели, но отявлените критици не са малко. Предимствата се изразяват във възможността за предвиждане на мач, който в действителния футбол е малко вероятен. Освен това можете да анализирате две срещи и да заложите така, че да не зависите от изхода на нито една от тях.

Недостатъците са свързани с неяснотата около мачовете. Възможно е отборът, който сте фаворизирали, да поведе рано-рано в своя двубой и да се затвори в собствената половина. Другият тим от футболния дуел обаче може да допусне ранно попадение и да преследва обръщане на резултата. Затова трябва да направите детайлно проучване на всеки от двубоите и да изберете правилния залог.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови