Какво получаваме от букмейкъра, когато играем през телефона?

OFFNews 20 септември 2021 в 15:39 666 0

Онлайн спортните залози и казино игри се превръщат в любимо развлечение на много хора. Индустрията бележи внушителен бум в последните години, като това до голяма степен се дължи и на възможността за използване на хазартните платформи посредством мобилни устройства. Това улеснява достъпа до сайта на избрания букмейкър, тъй като такъв може да се осъществи навсякъде при наличието на интернет връзка.

Какво получаваме, когато играем през телефона? Практически същото съдържание и функции, които откриваме в стандартните уеб версии на операторите. Изключение и рядкост е мобилната услуга да бъде орязана като възможности в сравнение със стандартната. А как може да се залага през смартфон или таблет? Има два основни способа - през мобилна версия или мобилно приложение. За момента не всички лицензирани букмейкъри в България са разработили специален софтуер, който да се свали и инсталира на телефона за достъп до техните платформи.

Клиентите на най-новия оператор у нас чакат появата на сезам мобилно приложение, след като останаха доволни от това, което предложи компанията със стъпването си на пазара. Същото се отнася и действащи по отдавна на територията на страната букмейкъри, чиито сайтове за момента са достъпни само през браузър, когато се борави със смартфон.

Използването на мобилна версия, разбира се, също е удобно. Сайтовете на букмейкърите имат адаптивен дизайн, за да могат да паснат на екран с каквито и да е размери. Навигацията също се променя, за да бъде по-интуитивна и лесна за използване. Мобилната апликация все пак има своите предимства - смята се, че е по-икономична откъм използване на мегабайтите интернет, а и може да бъде къстъмизирана към индивидуалните предпочитания.

Залозите на живо са достъпни навсякъде и по всяко време

Основният плюс на играта с мобилно устройство е в това, че отпадат ограниченията за време и място. Е, за второто не съвсем, тъй като трябва да се намираме в границите на страната при използване на услугите на легален оператор. Въпросът е, че това дава постоянен достъп до залозите на живо, които са и най-вълнуващи за голяма част от играчите. Така независимо дали чакаме на опашка, пътуваме в автобуса или спираме за кратка почивка по време на работа, можем да погледнем какви са лайв опциите на букмейкъра и да си изберем някоя от тях. Всъщност, не е и задължително да залагаме, а само да зададем, че искаме да получаваме известия за дадено събитие (мач или състезание), което не можем да следим в реално време, тъй като сме заети с друго.

Не увеличава ли играта през телефона риска от хазартно пристрастяване? Това е едно от основните притеснения, но то може да се отнася за използването на интернет платформите през каквото и да е устройство. Букмейкърите дават възможност на своите клиенти сами да си поставят лимити на парите, които депозират на дневна, седмична или месечна база. Тези ограничения могат да се променят, но това обикновено не става на момента, така че потребителят има време да обмисли, ако се е поддал на импулса преди това. Ако хазартната страст се контролира разумно, то залагането през мобилно устройство си е просто развлечение.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!