Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Как можем да кандидатстваме за кредит през Viber

OFFNews 12 април 2020 в 19:18 1328 0

Снимка Pixabay

В условия на пандемия много компании в България проявиха гъвкавост, осигурявайки възможности за онлайн кандидатстване за техните услуги, сред които сме и ние от Кеш Кредит. Какво представлява услугата ни кредит през Viber? Можем ли да рефинансираме старите си задължения и останалите предимства на новата ни услуга?

Какво представлява услугата “Кредит през Viber”

Технологиите постоянно се подобряват и ние заедно с тях. Вече можеш да кандидатстваш за своя заем още докато си почиваш на дивана, само като последваш публичния ни чат във Viber. Там те очаква и нашият Чатбот, който ще отговори на всичките ти въпроси на секундата. Попитай го за “Пари” и той ще ти предложи възможности за изтегляне от 100 до 2000 лева и само за 6 минути ще разбереш одобрен ли си за желаната от теб сума. Изненадите обаче не свършват дотук! При успешно кандидатстване ще получиш и подарък от Кеш Кредит.

Каква е процедурата по кандидатстване

Никога получаването на бързи пари не е било толкова лесно. Вземи любимото си мобилно устройство, въведи в търсачката на Viber “Cash Credit” и посети профила ни online, от където влез в нашия чат. Там ще те очаква Chat Bot! Напиши му думичката “Пари” и потвърди, че желаеш да изтеглиш кредит. Сега просто следвай неговите напътствия за кандидатстване и до 6 минути ще получиш известие дали си одобрен. Ако това се случи, през работно време можеш да дойдеш до наш офис и да получиш желаната сума.

Можем ли да рефинансираме вече изтеглен кредит през Вайбър

Нуждаеш се от още пари и си изплатил над 70% от настоящия си заем? Кандидатствай и вземи още пари до 4000 лв. чрез рефинансиране на старото си задължение през Viber, само за няколко минути и в няколко лесни стъпки:

- Влез във Viber през мобилното си устройство и последвай публичния ни профил Cash Credit.
- В опцията чат, изпрати съобщение на нашия Чатбот с думичката “Пари”.
- Последвай стъпките, през които CashBot ще те преведе.
- Изчакай 6 минути и ще получиш известие за одобрение.
- Готово! Заповядай в наш офис или остави банковата си сметка, на която да бъде преведена съответната сума.

Всичко вече е толкова лесно и само за минути с CashCredit! Получаваш бързи пари назаем веднага изцяло онлайн!

Какви други предимства има Кеш Кредит

Ние сме една от първите небанкови финансови институции в България, която е вече възможно най-близо до Вас, без значение къде се намирате в страната. Какви са нашите предимства и защо да ни се доверите?

- Ние сме изключително гъвкави в предлагането на бързи микрокредити
- Предлагаме ясни и изгодни условия
- Изключително иновативни и социално отговорни сме, с напълно автоматизиран процес на работа при разглеждане и одобрение на кандидатите. Възползвай се и ти дори и в този момент на Cashcredit.bg!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews